Att jag aldrig ska lära mig att göra saker och ting i tid. Nu är det bara 8 dagar kvar i skolan och jag har så mycket kvar att göra. Vi fick en uppgift i Psykologi för cirka två månader sedan som ska vara inlämnad nästa vecka och jag har inte börjat än. Jag skämms för att jag inte tagit mig själv i kragen och gjort den tidigare.

Kan inte förstå att det bara är cirka en vecka kvar tills vi drar till Cypern och steker i en vecka. Ska bli skönt att komma bort men samtidigt innebär det att tiden rinner ut för min gymnasie tid. En tid som betytt väldigt mycket för mig.  Alla vänner jag träffat och lära känna och att jag även vuxit som person. 
Något som skrämmer mig samtidgt som jag vill att det ska inträffa är min eventuella flytt till hösten. Det vore en grym upplevelse, men flyyta ifrån allting här det är stort och tråkigt de. 



Lagade även mat idag och det är inget jag än en höjdare på, men ja måste ju lära mig....    

Matchen igår var bra tills en början sen vart de bara skit. Visst vart de 2-2 men vi ledde faktiskt med 2-0 efter första halvlek, surt att släppa in två mål sen då! Men vi leder fortfarande serien på målskillnad något som än så länge dragit in 60 kronor till laget. Det är nämligen så att för varje mål har vi några som sponsrar oss med 5 kr/mål, inte så mycket men det duger.

Dagen har vart lugn och seg, hade en lektion och stack därefter till Gymmet och pumpade lite muskler. Vart sedan kvar i stan i ett antal timmar, umgicks med Alinda och så.
Hon ligger nu i min säng tagen efter kvällens "tjejsvullkväll" ;)

Imorn blir det Karnevalen som vår klass var för tråkig att vara med på, jag som var laddad och allt, Tråkigt! Kvällen blir det nog lite Party :)

Nati Natti

 Lillfisen ligger o sover lite
Nu sitter jag här efter en dag i skolan den var inte så speciellt ansträngande hade bara två lektioner. Och på idrotten fick jag veta att jag ska få MVG i Idrott B och det gjorde min dag idag.

Nu är det en halvtimme kvar tills det är samling för dagens Derby, Enånger mot Iggesund. Om jag är laddad? Jodå, men jag har egentligen inga nerver för att tävla eller så. Det går i och för sig bra när man börjat men innan är det jobbigt! Vi har ett bra lag och det känns bra men samtidigt är jag nervös, något som jag verkligen måste träna bort!

Min lille bror försökte nyss att betala mig med en tia för att jag skulle flytta mig härifrån något som han inte lyckades med. Nu sitter han här i mitt rum och störar sig till max. Kaksnke dags att flytta sig? Näee så snäll är jag inte  ;)

Ha¨de bra


Jag och bror min
Att vädret kan förändras så sjukt snabbt kan jag med min lilla hjärna inte förstå. I helgen var det så varmt att jag kunde gå runt i shorts och linne och idag hade jag mössa och vantar men frös ändå. Var i allafall och kikade på när Maja spelade match, den vann de med 4-2.

Efter mitt lilla försöka att komma bort lite hemifrån passade ja även på att åka till Hanna (hon bor 100 meter från mitt hus) och umgick med henne ett litet tag. Hon skulle ha prov i Religion imorn, skönt att jag redan är klar med den kursen!

Konstigt att jag alltid på något sätt hamnar framför den här dumburken på kvällarna. Fast jag egentligen är trött  så utmanar jag mig själv och sätter mig här. Får ta och blie en ändring på det snart...... :)

Sov sött!
Usch jag har vart så dålig på att uppdatera min blogg de senaste veckorna, mycket pågrund av att jag inte haft någon lust och för att jag haft andra saker att göra. Men nu ska jag göra ett försök att vara lite mer "aktiv".

De senaste veckorna har gått så snabbt att de är svårt att hänga med. Kan man tänka sig att det är bara 1 månad kvar tills studenten? Sen är det bara 16 dagar kvar tills jag och mina flickor åker till Cypern och myser och solar :) Det ska bli så skönt att komma iväg, de behöver jag!

Helgen som var tillbringades i Uppsala, det var tävling som stod på schemat. Spelet gick sådär fast jag ska vara nöjd pågrund av att jag inte tränat badminton på några veckor. Det är tråkigt att säsongen är slut bara :(

På kvällen måsta vi passa på att göra Uppsalas krogen People osäker, men först vart de lite förfest på vårt hotellrum. Mysigt var det fast att jag inte mådde så bra till en början något som tur gick över och vi dansade hela kvällen.

 

Abbe och Mysan       Ölspelt vart de såklart