Nu äre snart jul i alla våra hus, men än känner dock inte jag någon julkänsla alls. Mycket har hänt på sistonde, har gått på jul ledigt från skolan, otroligt skönt måste jag säga.

Dock är det inte bara roliga saker som hänt här runt omkring mig, natten mot lördags hände något som bara inte får hända! Jag vet att du kämpar för ditt liv och att du är en oerhört stark kille som kommer fixa de här! Tänker på dig och håller alla tummar och tår jag äger oh jag vet att alla här hemma gör de! <3

Åter tillbaka till det roliga igen, eller roliga o roliga, men iallfall kom bror hem igår från Hong Kong. Mycket trevligt att ha han hemma i Sverige igen. Och på juldagen blir det utgång för han och mig på Stadt, tyvärr kan inte syrran hänga på eftersom hon är gravid. Detta gör mig moster för andra gången =)

Julafton kommer vara lika som förra året, jag lika sur över att dom har förstört våra traditioner om hur julafton ska se ut. Men aja, får väl vara Sura Lilla Mysan i år med ;) Vi ska iallafall klä granen idag och hänga upp våra julstrumpor, så imorn är det bara att kolla vad Tomten lämnat i min i år. Sedan är det självklart Jul frukost med den goda julskinkan som mamma gör, mumsfilibabba =) Runt en tolv är det dopp i grytan, för alla utom ja, håller mej till korven ja ;) Sen går vi hem till oss för att titta på "Kalle Och Hans Vänner" en mycket bra tradition. Det är dock sedan dom förstör våran traditon, förr var de alltid så att julafton gick till så här:

1. Kolla Julstrumpan
2. Äta Jul frukost
3. Äta Hos Framor & Frafar
4. Kalle Hos Oss
5. Äta igen
6. Julklappsutdelning Hos Oss
7. Julgröt

Nu ser den ut så här:
1. Kolla Julstrumpan
2. Äta Jul frukost
3. Äta Hos Framor & Frafar
4. Kalle Hos Oss
5. Tomten kommer och vi får en julklapp
6. Mat igen
7. Vi i vår familj öppnar resten av paketen som vi fått

Men aja, vi får väl se, det kanske blir en mycket bra julafton vem vet ?
 

Jag fick för mig att jag ska testa det här med bloggandet. Inte för att de någon som kanse bryr sig om vad hag gör eller så, mer för att fördriva tiden :) (slippa läsa läxor)

Idag är det den 9 december, bara 15 dagar kvar till julafton. Undra vad man får av tomten i år då? Jag skrev iallafall en önskelista idag: batterie laddare till ipoden, klippning/slingning är vid stort behov av de just nu, pengar mm.

Ikväll blir det Lucia, dom kommer vara så fina så! Helt knäppt att tänka sig att de var typ 3 år sedan vi var o lussade. Lite glögg till kvällen skulle inte sitta helt fel:)



Grym helg må jag säga!
Även fast mitt spel inte stämmde till 100, så fanns det annat som lyste upp allt iatället :)