Nu är jag hemma efter en underbar vecka på Gotland, jag ville verkligen inte åka hem, åka hem till vaddå?
Sol, (bad), glass, badminton, vänner, skratt med mera har varit de främsta på vår resa. Nu har jag bara en vecka kvar av "semestern" innnan jobbet börjar....fast bara i 6 veckor, så jag måste hålla ut!

Bilder kommer upp när jag har tid, nu är det frukost och sedan stranden med mina pojkar! :)

Väskorna (plural) är packad, taggen är igång inget kan stoppa mig från att dra!!!


Bild från Gotland 05

nu kan det bara bli bättre!
Vi ses om en vecka alla lovers! ♥

Ha de så bra för det ska jag ha!

Idag har solen visat sig nästan hela dagen, bra för att vara ett sommrigt sverige...eller inte!

Om typ en halvtimme kommer Jange och hans bror hit, de är påväg söderut men stannar till i vackra lilla Enånger :) Och vem vet inte att Enånger ligger söder om Hudiksvall? Hallå?!! Jange, dags att läsa upp din geografi kanske, hehe,



Vi drar nog ut till stugan också, första gången för mig i år, mäktigt!

Förra året  vid den här tiden jobbade jag heltid och hade gjort det sedan studentveckan och var mycket trött och sliten. Att jag då valde att stanna hemma och sova under midsommaraftonen var ett mcyket klokt och skönt val. Inför detta år när jag inte jobbat och slititigt ut mig kände jag trots det inget tagg. Men som det ganska impulsiva människa jag är, alltid öppen för förslag var jag inte sen med att hänga på lite party ändå.

Efter mycket velande om vad vi skulle göra begav vi oss iallfall mot Kicki för att grilla. Vi var ungefär 10 personer där, var en mycket avslappnad miljö med lite dricka och musik. På slutet var vi bara 5 stycken kvar så efter lite dans från Kicki och Tomas drog vi oss vidare. På vägen mötte vi Hanna och ett gäng tjejer som vi tog följe med upp till Länsmansvägen där den stora festen hölls.
Redan utanför möttes man av mycket folk, fortsatte man in lika så, och ut på baksidan ännu fler. Det var mycket folk som hade samlats, en blandning på åldrar och kön. Den här festen är en tradition och jag tror att antalet festsugna människor har ökat. En stor elogè till systrarna som håller i festen, skulle inte vilja vara i deras sits och behöva städa allt sen, men lyckat tror jag alla tyckte det var.

Följde sen med Erik hem till Kicki och lämnade av han där, han hade blivit av med sin sovplats i sitt eget hus. Och jag tog på mig mer kläder, hämtade min väska och lånade en cykel och cyklade hem i det nu mycket tysta Enånger.
Mitt mål för kvällen var att få komma hem och sova i min egen säng, hur skönt som helst.

Tanken var att jag skulle ha sovit med 7 olika sorters blommor under huvudkudden, men så vart inte fallet. Så jag vet fortfande inte vem min blivande man är, för drömmande kan man ju få vara att det Han kommer.



Mysan i sin midsommarkrans som jag gjort själv ( den åkte av när jag såg Kickis som var mycket finare) haha

(Naturgodis + hembakat bröd måste vara bland det godaste att äta när man kommer hem från en helkväll ute)




Mycket frän bild, du är överallt Titti! ;)


Du och Jag vännen!


Mysans Smoothie

1 paket av coops smoothie mix
1 kiwi
1 apelsin
+ lite mjöl

Mosa alltihop med din mixer ♥

Mysan och Asta (som har en snopp på huvudet)

Vackra vi är när vi färgar håret på en mycket stressig dag..eller inte. Mina dagar är slappa och långt ifrån stressig.



I familjen Westberg bakas det mycket bröd pga att familjen är en riktig mackfamilj :)
 

Mysan och Asta (med en snopp på huvudet)

Så här vackra är vi när vi färgar håret en helt vanlig dag i mitt stressiga liv...



Sen bakar vi i min familj bröd typ varje dag eftersom vi är en riktig mackfamilj :)
 
Vi förlorade matchen med 3-2, vårt spel var inte bra och inget annat för den delen heller. Men som det sägs:

Det är bara bryta ihop och komma igen!

Det är precis vad jag ska göra nu faktiskt!
Idag är det derby mellan:

Enånger och Iggesund

Undra om man får spela..återstår att se!
Badminton mellan 10-12 var det som stod på träningsschemat idag, mitt spel var kasst och jag orkade nästan ingenting. Skyller på att jag inte är helt 100% i min näsa, sen att jag inte tränat på ett tag (alltså badminton).
Vid 12 kom Asta och plockade upp mig, det är väldigt lämpligt att ha vänner med körkort när jag har en bil..hehe. Vi åkte mot stan, tog oss via Coop, Dollar och ÖB för att sedan komma ner mot centrum.

Och alla som känner mig vet att jag är ganska duktig på att spendera pengar och att jag även kan få mina vänner att göra detsamma. Så idag fick jag Asta att spendera iallafall mer än mig. Hon provade och jag godkännde, precis som det ska vara och som jag är van. Jag fick bara med mig en bikini för 50:- (jag känner hur avis du är på tjejer Johannes) hehe.

Det var en mycket mysig dag och grädden på moset åt vi tacos till lunch, MUMS!

Jag köpte mig äntligen en Mixer också, så Smoothie here i Come!!
ska jag uppfinna ett snorpapper (usch vad äckligt de låter) som inte gör att man blir alldeles röd runt näsan. Nog för att jag är röd om näsan annars pga min uppåt näsa som tar emot all sol. Men nu när jag är så snuvig blir det inte bättre av allt hård snorpapper.

Så alltså mot ett papper med inbyggd kräm som motverkar den röda irritationen runt näsan!

De ni!!
Efter att ha legat och dragit mig i en halvtimme och dragit mig själv upp ur sängen möttes jag av ett helt tomt hus. På köksbordet låg en lapp om att Mamma och Maja var borta. Wille gjorde sin röst hörd genom att muttra lite över att han missat en halvtimme av Sommarlovsmorgon. Snöra på mig skorna och gick ut på en mycket härligt morgonpromenad ute i det icke regnande vädret för en gångsskull. Kalvarna var ute och undrade säkert vad det var för lite jänta som var ute och gick :)

En evig väntan vart det på Asta innan hon skulle vakna, så jag passade på att vara lite kreativ genom att sy lite. Jag älskar att se förändringen till att det blir så att jag vill ha det som jag vill.
Hanna hörde sen av sig så vi passade på att hänga lite med henne innan hon skulle jobba, hennes jobbar outfit är så vacker..ni ska se skorna, jag måste knäppa kort på dom och lägga upp här. Vackrare skor får man leta efter!

Jag fixade faktiskt mat och städade är hemma idag också, lite kul att får skämma bort mamma för en gångskull, annars brukar det vara mig hon skämmer bort. Men några glädje rop vart det inte ifrån wille när det vart wok och bulgur, han ville helldre äta gröt, tack för den när man stått och lagat mat.

Sedan vankades det fotbollsträning, ett evigt springande som vanligt. Även att mitt skott fungerade lite grand, men sen gick det tillbaka till det vanliga igen = värdelöst.
Sen att jag är så snuvig att jag skulle behövt en syrgastub gjorde inte saken bättre!

Sitter nu med min bror och pappa och "kikar" på fotboll, är väl inte sådär jätte inne i matchen kanske...men men!
När Gud hade skapat Adam och Eva hade han två saker kvar som han tänkte ge dem. Gud sa:

-Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående....

Adam avbröt: - Jag! Jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul! Livet skulle vara mycket lättare och roligare! Gud tittade på Eva som nickade och sa:

-Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och ner, kissade runtom, skvättades. Han sprang till stranden och kissade i mönster i sanden som han sedan beundrade.

Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:

-Och den andra saken som Du skulle ge bort som gåva då?

Gud suckade och svarade:

-Hjärnan Eva, hjärnan.
  1. Du av misstag knappar in din pin-kod på mikrovågsugnen

  2. Du har inte lagt patients med verkliga kort på flera år

  3. Du har 15 telefonnummer till en familj med 3 personer

  4. Du skickar e-post till dem som sitter brevid dig

  5. Ursäkten för att du tappat kontakten med gamla vänner är att du inte har deras e-postadresser

  6. Din lunch består av rå fisk som du äter med pinnar

  7. Du ringer familjen för att höra om de är hemma medan du kör in i garaget

  8. Du får panik för att du lämnat huset utan mobiltelefonen (som du inte ens hade några år tidigare) och måste åka tilbaka och hämta den 

  9. Det första du gör när du kliver upp på morgonen är att gå online innan du hämtar kaffet i espressomaskinen

  10. Du lägger huvudet på sne för att le :)

Vissa saker stämmer mer än andra..:)

Här sitter jag och snorar och är allmänt trevlig i ett alldeles mörkt vardagsrum. Kom nyss hemifrån lillan (alinda) vi har skrattat och ätit kvällsfika som vi jämt brukade göra förr. Jag verkligen älskar hennes familj, den är som min andra familj som jag växt upp med. Vi har en stig emellan våra hus som skapatas av alla gånger vi sprungit fram och tillbaka mellan våra hus. Hon bor bara ca 100 meter ifrån mig och det är det som kännts så konstigt att inte ha henne att springa till när jag haft tråkigt i Umeå, det kunde jag alltid göra när jag bodde hemma.

Vi var även iväg ock kikade på herrarnas b-lag som spelade. Tyvärr förlorade de med 4-3, trots att de ledde med 3-0, inte braa. Även att tränaren hade sagt en kommentar som sådan att de var hans fel att de förlorat eftersom han satt in avbytarna, kul att vara avbytare då liksom, inte precis! Stackars Affe som var en av dem, men han var bra ändå. Affe är lillans lillebror, men han är som min bror också.

Naee nu ska ja snart gå mot sängen om jag ska kunna ta mig upp imorn, om det inte regnar ska ja ta Lady med mig ut på en promenad, hoppas det inte regnar!
Snälla Gud gör så att det inte regnar imorn, du kan väl iallafall lyssna på en av mina böner?
i en liten by när du påväg i bilen till träningen stannar vid E4 för att ta sig över och plötsligt öppnar gubben i bilen framför dörren och kliver ur. Pappa trycker ner fönsterrutan och gubben kommer fram.
-Det var så mycke bilar så jag tänkte att jag lika gärna skulle kunna hinna prata med dig, säger han till pappa.
-Jag la några lotter i er brevlåda så du vet.
-Jaasså, sa pappa och stängde fönstret medans gubben gick tillbaka och satte sig i bilen och kör ut på E4.


Om jag inte skulle ha mina kanintänder skulle det h'är kunnat vara en bra bild, men nu är den lite sämre. Runt halsen hänger ett mycket fint halsband som jag fått av min käre vän.
Bilden är tagen i syfte för att användas som reklam för progremmet jag går, Idrottsvetenskap och för elitsatsning på Umeå Universitetet.
  • att det ska sluta regna
  • inte ha ont i halsen
  • hitta på nå kul
  • åka utomlands
  • vinna minst en miljon på Bingolotto som Wille o Pappa spelar
  • Umgås med goda vänner
  • Äta popcorn
Jag vill inte bli sjuk nu, har inte tid med det alls. Är aldrig sjuk när jag är i Umeå, vad är de för fel här som gör att ja blir sjuk här?

Men det regnar ute så det är bara att försöka kurerar sig inomhus under ne film och med "the city" och datorn i knät.

Alinda på balen idag, så sjukt fin hon är!


Alinda och Oskar.


Tomas var så stilig så, dock väldigt sliten från natten sa han själv, hehe ;)


Åhh jag blir så glad av att se koretn! :)


Folkmassan vid röda mattan

Om jag fick göra om min bal igen då skulle jag göra om min håruppsättning, klänningen är jag jätte nöjd över men jst året hade ja velat haft annorlunda. Får ta och klä upp mig igen på nästa års IVP-gala, can´t wait! Hoppas ja inte har någon badmintontävling då bara. (tur att ja nog ev kan påverka de som bestämmer vilket datum de är) ;) hehe
Efter Alindas studentmottagning som var mycket trevlig och bjöd på mycket god mat var det fest som gällde ho Hanna.


Några av flickorna.
Jonna, Mysan, Linnis och Titti


I en het diskussion.
Mysan, David och Titti

Kvällen var verkligen lyckad, goda vänner, bra musik, bra drag, mycket skratt och såklart mycket dans, det gilla vi va Sandy? ;)
Att jag sedan hade linus trygga axel att sova på i bilen hem var mycket bra, tur att den grabben alltid tar hand om mig! Tack för den käre vän!

Att vara hemma får mig verkligen att uppskatta att vara borta och sedan komma hem. Det är skönt att inte bo i Hudik på heltid utan kunna komma och "hälsa" på.

Jag kommer ihåg känslan av att ta studenten, känslan av frihet men samtidigt känslan av rädsla. Vad skulle hända när den trygga tillvaron i skolan tog slut?

Var iallafall in till stan för att se alla glada studenter vandra med skyltar och "vacker" sång om att de tagit studenten. Jag hade 12 stycken rosor + en gris jag skulle dela ut till vänner. Stressigt kan jag säga att det var, leta rätt på alla och sedan hinna trä över rosen innan de skulle gå vidare!


Världens bästa Alinda tog studenten, min första bästa vän som hon är än idag ♥


Tre glada studenter åker runt i stan och skriker ut sin lycka
Karin, Alinda och Sofia


Min kära vän Tomas tog också studenten!


Grisen som Alinda fick av mig i tåget ;)

 

Vi hann även med att festa också men de kommer de bilder på i nästa inlägg! :)

Mina syskon hade sin skolavslutning i kyrkan, så här kommer lite bilder fårn den

 
Majsans klass



Majsan


Delar av syskonen Westberg
Christer, Mysan, Majsan och Wille. Therese är den som saknas


Mysan och Majsan
jag har vart upptagen med att göra annat i helgen så får ni lite bilder som förklarar istället!
Var jag en oskyldig liten ung flicka som precis hade avslutat min studier på Enångers skolan efter ha gårr där sedan lekis. Idag är året 2009 och min lilla syster går ut 9:onde klass inte fullt lika oskyldig och lite som jag.

 
Mysan som går ut 9:e klass år 2005....




Majsan som går ut 9:e klass år 2009

ps. Det var jag som sminkade och gjorde henne frisyr. ds.
tänk om:
Jag skulle bli gravid, att ett litet människoliv skulle växa inuti mig, att tio små fingrar skulle växa fram att den lille krabbaten skulle ta upp näring från vad jag äter. Tänk om dagen då man fick beskedet skulle vara snart, inom de närmaste månaderna...
Hur skulle tankarna gå? Vad skulle hända? Vad skulle förändras?

Nu ska ni inte tro att jag har några som helst tankar på att bli gravid, men tänk om man skulle bli det?! Det här är saker som kan komma upp i min lilla hjärna och då behöver jag skriva av mig och fundera lite.

Näe jag kanske borde sova nu istället för att tänka sådana här tankar ;)

Natti natti

Dagen var kommen då jag äntligen skulle komma och få hjälp med alla mina problem (tyvärr inte de psykiska). Mamma hade bokat tid hos en Ostiopat. Hon var mycket trevlig och bad mig berätta om vad det som jag har problem med bland annat mina fötter och så. Jag fick ställa mig med ryggen mot henne och hon kikade på den, utan att jag sagt att jag har haft problem med den så frågade hon om den. Hon såg att det var nått i ryggen som inte var helt bra, så efter mycket snack om allt möjligt vart den slutliga behandlingen att hon knäckte en kota i läge i ryggen och rättade till en nerv i benet.  Nerven fixade hon endast genom att lägga händerna på, jag har verkligen inte trott på Mamma när hon har berättat om hennes behandlingar, men nu kunde jag inte göra annat än att göra de.

Hon sa att jag skulle bli mycket trött efter behandlingen och det blev jag även, trots det hängde jag lite på träningen och sedan hade Te mys med asta o hanzzi.


Tror att de är nått som hänt i kroppen då jag är helt slut idag också, huvudet är helt borta (mer än vanligt). Sova skulle sitta fint, men det har man ju inte tid med på sitt arbetslösa lov.....

på:

Mygg.
Varför finns dessa otroligt jobbiga djuren? Varför ska de få för sig att flyga runt mig när jag ska sova?
Det man hör är det där otroligt jobbiga ljudet, bzzbzzzzz, man slår i luften och det bir tyst ett tag sen börjar det igen, bzzzzbzzzz....

jobbigt liv Mysan

Kom nyss hem ifrån boxen på HudikGym som mitt lag brukar ha, det påminner mycket om Emlans pass som hon brukar hålla i, fast det är mindre kombinationer och sen gillar jag såklart hennes pass mer♥
Men iallafall så sa ledaren att vi skulle ta i mer och tänka på något som gjorde oss arga...

Det som gjorde mig arg, va mig själv, att saker och ting inte vart som det var meningen, less ja blir!
Efter att jag vaknat av att jag fått ett sms och hade mobilen nedanför sängen var jag tvungen att gå upp och kika vad det var, det var min sötfis Emlan som skickade ett mms på Inger som inte såg så road ut att resa. Kollade även klockan och såg att hon var mer än vad jag hade förväntat mig, gick upp och väckte mammsen som låg och sov, vi skulle ha vart ute tidigare och gått men vi fick ta det då istället.

När jag är ute och går med mamma så ligger hon alltid minst 2-3 meter bakom mig, hon har så korta ben så hon hinner inte med när jag tar lite längre steg. Måste nog se ganska roligt ut när vi går, ser nästan ut som om vi har en draglina  mellan oss. Frukost och sedan lite data innan rastlösheten kom, vad skulle jag nu hitta på? Min första riktiga sommarlovsdag i Enånger..


Bild på hur jag drar mammsen

Smsade hanna och cyklade dit (ca 100 meter), där vart det kubb med alinda, pelle, anders, fia, david...Mitt lag förlorade men i det första matcherna skyller jag på att det var två fuskare vi mötte, sen när är det tillåtet att ställe en pinne bakom kubbarna man ska få ner?! OJ oJ men sen förlorade jag när vi bytte lag också, så det var väl mig det var fel på.

Mysig förmiddag även fast jag kommer tröttna på att ha det så här slappt..men men man kanske vänjer sig :)
I torsdag körde Mamma och Pappa upp till Umeå för att hämta mig och min packning, den var inte att leka med. Tanken var att vi skulle åka så tidigt som möjligt på fredagen men städningen och packningen tog lite längre tid än väntat. Men efter lunch på droskan så styrde vi riktingen mot Hälsingland och Enånger.

Väl hemma fick jag slänga i mig lite mat inna det var att packa väskan med fotbollsgrejer och sticka upp på Brovallen. Kändes lite konstigt att inte ha vart med från början på säsongen som jag nästan alltid varit tidigare, ny tränare och en bänkplats var det nya. Jag satt på bänken med långkalsoner, dubbla jackor och en dunjacka och frös ändå, vart är värmen?
Matchen vann laget iallafall med 2-0, var den segaste matchen ja nästan vart på, vårt lag råkade skada två av deras spelare och spelet var inte det bästa. (Hannas nickar var det bästa under matchen, tror ja räknade till 6-7 stycken, otroligt!)
Efter matchen vart det te och mys hemma hos mig, hanna o jag.

Sov ganska länge på söndagen innan Asta ringde:
-Sover du? Du har ju verkligen tagit sommarlov!
Att sova till 10.45 är inget som hör till min vardag precis.

Hanna och jag tog sen min bil till stan för att kika på när titti spelade fotboll, hon var grym som vanligt och vi satt på den värmande asfalten för inte värmde solen mycket inte. Efter matchen köpte vi oss ingredienser till tacos och åkte och lagade det i Martins lägenhet, vi hade det mycket mysigt. Sverige matchen skulle vi också kika på, så vi letade oss ner mot stan och Manis, hittade oss ett bord i hörnet, Hanna och Titti hade sina chips under bordet som de smög med.

Sen fick jag damp, levde rövare, hoppade runt, brottade ner Titti och allmänt bara var helt störd. Tur att bara titti o hanna var åskådare till mitt lilla damp, folk hade undrat var jag egentligen är för freak (inte så bra att visa världen de).
David o gänget kikade förbi ensväng, men tyckte vi svek för att vi inte drack, men ja var nog den som var mest på G ändå :P

Idag har familjen Westberg haft en tjej- och en killdag, vi tjejer stack till Birsta medans pappa och wille var hemma och åt bullar. Majsen ska ju ha examen till veckan så vi var på jakt efter kläder till henne, hittade efter mycket om och men det hon skulle ha iallafall. Lyckades få mamma o maja att godkänna mig på att få dela en kjol med maja också, mycket lyckat! Kul att kunna ha samma kläder som maja som är typ smalast i världen, nästan!

Nu på kvällen har jag städat ur och plockat in garderoben som kommer vara min för de kommande 3 månaderna, sjukt men sant. Men snart är det höst igen och allt går tillbaka till det vanliga.


Yo och Mysan (skaffa dig en hals Mysan, en början till dubbelhaka)
Okey, jag är lite beroende av att handla/shoppa. Men jag kan inte hjälpa att det är så billigt och jag har behov...;)
Men nu får det vara slut på det för ett tag, måste försöka isolera mig från alla affärer ett tag, tur att jag ska hem till enånger imorn som endast har konsum och kiosken där man kan handla, men där finns inga kläder :Phehe



sticka till gymmet och pumpa för sista gången på IKSU innan sommaren, sorligt men sant! Så därför ska jag pumpa sönder, jag ska ha träningsvärk imorn!

visa lite bilder från den bästa helgen på länge...

      

Team Salming

       
♥ Emlan

Team Perssons Pack

      

Team Publik

     

Team Partynrudar

Årets sista fest visade vara årets bästa! :)



i min mage....att någon/något kan få en att sprudla av glädje så här mycket :)


Jag i ett av alla mina skratt, dubbelhakan o allt!

"Hade jag kommit på hur man skickar vibbar genom luften i verkliga livet så skulle du få sånna hela tiden av mig"



                                                         <3

3 månader, helt sjukt, hur ska detta gå?


"Inför brännnbollscupen så indikerade väderprognoserna på strålande sol och värmerekord i Umeå. Detta tillsammans med en förstärkt tjejsida, ett näst intill skadefritt lag samt en gynnsam lottning gav goda förutsättningar för en underbar helg för Salming. Men det som på förhand såg ut som en enkel pool förvandlades snabbt till någonting väldigt jobbigt..."

För att citera lagets blogg. 
Inte visste jag att en "utomhusaktivitet" som jag kallat brännboll skulle vara så grymt roligt och extremt jobbigt. 
Vi spelade oss ur poolen utan ngra som helst problem, första matchen på lördagen hade kunnat bli vår sista, men vi hostade upp oss och vann med 1 poäng. Bästa matchen enligt mig var kvartsfinalen, mitt spel funkade och ja fick springa och slå precis som det ska vara. Värmen och solen tog på krafterna och vattnet var verkligen välbehövligt.

I Semifinalen hade vi egentligen gått längre än laget någonsin tidiagre hade gjort, mycket imponernade. Tyvärr slutade den matchen med en förlust med 2 poäng på grund av en liten domarmiss, (nu säger jag inte så bara därför, utan det var verkligen så). Vill inte låta som någon som skyller på domaren, men det var faktiskt en miss.

Men en tredje plats i VM i brännboll är ju inte helt fel det heller, nu längtar jag redan till nästa år! Can´t wait! Tack Salmin, för att att jag fick förtroendet att spela! :)