Inte visste jag att...

0kommentarer

brännboll skulle vara så roligt att spela seriöst!
Med seriöst menar jag riktiga regler, härlig stämmning och bra medspelare.

Gårdagen börjades på ängarna, även vinden hade hittat sig dit oväntat(?!) eller inte. Såg ut som om dte skulle vara ganska molningt och blåsigt med det hann ändra på sig tills spelet började.
Det var 8 lag med i cupen och vi delades in i två stycken pooler. Första matchen var mot Bc Z (nöjd yo?) där vi gick in med en mycket bra prestation och vann med 21 poäng. Följande matcher i poolen vann vi också, inte med mycket men vi vann iallafall.
Vidare i kvartsfinal där den vinnande trenden verkade hålla i sig och den höll i sig även i semifinalen. Mellan finalen och semifinalen skulle alla tjejer träna tillsammans, något som vart 12 min förmjukelse, ville inget helldre än att springa därifrån. Sjukt hur dåligt många tjejer kastar!

I finalen var jag verkligen "sämst när det gäller" mit spel funkade inte alls, vi låg under med mycket och förlorade, matchen var mot Bc Z som var bättre just då. Men vi förlorade inte med mer poäng än vad dom gjorde mot oss i första matchen så det var väl positivt iallafall.

    

Rätt som det var vat det blå himmel och Mysan brännde näsan


Yo in action

Kommentera

Publiceras ej