Helgen

0kommentarer

Fredagen är min och Emlans mys dag, nästan varje fredag äter vi lunch och uppdaterar varandra om vad som händer i våra liv. Dock tror jag att det händer mer i hennes liv än mitt, men vi har det alltid mysigt. ♥

Efter lite kik på stan begav jag mig mot hallen och vi packade in oss i bussbilarna och åkte ner mot Sundsvall för tävling. En resa fylld med skratt, vi kanske inte gjorde några höjdar resultat, men roligt hade vi iallafall. 
Mitt spel på lördagen stämde inte alls, singeln var helt åt h-vete. Får skylla på att jag är för stark och att det var därför jag slog ut allt. ahha. 

Träffade min kära familj som jag inte sett sen jul, var riktigt mysigt att se dom igen. Mamma och jag sprang på stan och umgicks bara hon och jag, kvalitetstid helt enkelt. Syrran spela och wille var med som vattenpojke. Pappa var med som plånbok. hah.

På kvällen när vi åkt ur hängde jag på killarna på Casino Cosmopol. Drack några cider och kollade runt på denna coola affärsidé och alla männiksor som har hoppet om att vinna stora pengar. Tror jag drog ner medelåldern lite, annnars var det mest bara äldre där. Vårt gäng hade skoj och till sist vart vi utmanad av Gunnar, en så kallad klassiker skulle vi göra. Bartendern fick välja ut den starkaste/äckligaste shoten och sen en öl/cider på de. Shoten var inte fruktansvärt äcklig, men nog var den stark allt. ¨

Kvällen avslutades smygandes inne på vårt rum vi 4a. Kul kväll, tack grabbar. 

Pusshej 

Kommentera

Publiceras ej