Helg

0kommentarer

Idag är det måndag och det innebär som alla andra måndagar att en helg precis har passerat.
 
Denna helg hann vi med mycket, vart utomlands (Norge), ätit god mat, bott på hotell, shoppat, vart på valpkurs, kikat film med mera.
 
I fredag tog vi bilen till Oslo för att fira Viktors pappa som fyllde år förra veckan, vi mötte upp en av hans systrar som bor på Svalbard. Vi gick ut och åt god mat och fick riktiga smakupplevelser. Under lördagen var vi turister och vandrade runt i Oslo. Jag som aldrig vart i Norge förr fick men en guidad tur över vad som man bör ha sett. Oslo bjöd på sol och kallt, men det var väldigt fint.
 
Konstverk utanför Operan
 
Shoppingen bestod av nya träningslinnen, tight och bh:ar. Finns så mycket som jag skulle vilja shoppa men det får vänta tills jag har en inkomst.
 
Söndag förmiddag gick åt till att steka pannkakor, riktigt goda vart dom om jag får säga det själv. Klockan 13 var vi ute i Tösse för valpkurs för Sia. Hon skötte sig väldigt bra med alla "övningar", men när det kom till att leka med de andra hundarna vart hon feg ovh ville helst hålla sig till oss. Hon är minst i storlek av hundarna som är med på kursen och det är nog därför hon är lite feg, förhoppningsvis blir det bättre med tiden.
 
 
 
 
En rädd liten Sia som sitter och kollar på när det andra hundarna leker.
 
 

Kommentera

Publiceras ej