Team Mysan

1kommentarer

Ska nu presentera medlemmarna i Team Mysan.

Först ut har vi


Daniel Palle Palmér
Enda killen i laget, men inte hänger han läpp för de. Han är en envis smålänning som snackar stockholmska som har hamnat uppe i Umeå för studera Idottsvetenskap. Trots sina unga ålder är han en erfaren kille, på vilka plan, ja de får vi grubbla på. Palle bangar inte flr mycket, speciellt inte kalas (men han kommer endast om de serveras fika). Killen ska springa milen och jobbar hårt inför detta.
Hans motto är: Första omgången fika är uppvärmning, andra gången är första gången och sen, "får man ta doggybag?"

Palle fick skriva en liten presentation av sig själv, den lyder såhär:
"Jag gillar månskenspromenader, kalasfika och spela schack. 
Min passion är att samla på mjölkpaket från världens alla hörn. 
Jag söker efter en själsfrände som gillar baka åt mig, peta i näsan och storsnarkare är även en önskvärd egenskap.
Gärna en högljudd nasal röst som överröstar allt annat i ett rum är en stor turn on! 
Intimt umgänge är dock inget jag vill ha utan drömmen är att kunna vara särbos med ett bra avstånd mellan varandra, gärna polack eller estländare.
Känner du igen dig? 
Då får du gärna höra av dig på 070-666WTF"

Andra person ut är


Sandra Sandy Olinder

Sandra är en riktig skotertjej som älskar att försvinna på loven för att åka skoter. Hon älskar laxpasta och äter detta ca 5 gånger i veckan, ska snart skapa gruppen "laxpasta" på facebook. Just facebook är annars ett ställe där Sandra hänger ofta, med sin iphone är hon aldrig sen med att uppdatera händelser runtomkring henne. En dold talang hon har (som inte är så dold på förfester) är att hon kan dricka upp en cider sjukt snabbt, inte många som klår henne, vår kille i laget är tydligen en av de som fått spö av henne....

Tredje


Ida Richarson

Är den lite äldre och klokare av de 5 medlemmarna. Hon kommer ursprungligen från Stockholm, dock snackar hon inte lika mycket stockholmska som Palle. Ida är en tjej som har lätt för skratta och man börjar skratta själv när hon och Bengtsson börjar med deras skrattattacker. Hon är förlovad med lingon (internt skämt).

Fjärde


Emelie Emlan Persson

Emelie är en van coach men har fått kliva åt sidan i detta team. Hon är en tjej med många (ibland för många) bollar i luften. En av hennes passioner är hallonpaj, enligt henne gör hon den godaste. Fredagar är heliga för henne samt den tacos som måste serveras då, annars blir det ingen husfrid på Nydalahöjd (stackars eric). Inger är Emlans iller som skrämmer livet ur de killar som emelie tycker är dryga, go Inger.  Men sin breda dialekt behöver folk ibland tolk för att kunna förstå henne (eller så nickar de och låtsas). Envis som hon är ska hon ta sig igenom milen, u go girl.  

Sist och även minst


My Mysan Westberg

Påstår sig vara Teamleader och har utlovat att få alla sina medlemmar på bra tider, att de ska slåss med de i toppen. Mysans passion är russin,(hon har kommit på den idén att avstå godis), därav russin ätandet. Hon har tillsammans med Sandy de mest kurrande magarna på Umeå Universitet. På sin fritid gillar hon att spela fallskärmstennis samt sitta och filosofera. En sak är säker, hon skulle aldrig kunna bli tjuv...hon löser alldeles för mycket hår, de skulle kunna ta DNA på en gång (värdelöst). Hon är känd för sin vimmelkamera, där alla blir snygga, i VIMMLET blir ALLA snygga. 
"Vattenflaskor kommer och går, men ingen består" - Mysan -10



Nu önskar vi Team Mysan lycka till under åretslopp som går av stapeln den 20 maj. Hört rykten om att formen för befintliga deltagare ser fin ut, alla laddar upp på sitt egna sätt, vissa genom träning medans andra kör på gamla meriter.

1 kommentarer

Anonym

25 Apr 2010 18:22

WOOOHOOoo

Kommentera

Publiceras ej